• Geri dön

  • 2.182 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Doğa baharın enerjisine kendisini hazırlarken, In Street de bu enerjiyle uyum gösterecek yeni sezon koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor. Hızlı hayat temposu içerisinde hem konforlu hem de iddialı modelleriyle 7’den 70’e herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, farklı renk ve stil alternatifleriyle In Street’in İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda sizleri bekliyor.

Göz alıcı tasarımlarıyla, günlük yaşamda ve doğa yürüyüşlerinde sıklıkla tercih edilen In Street’in spor ayakkabılarında; beyaz, gri, siyah gibi zamansız renkler ön plana çıkıyor. In Street’in her kombinle uyum yakalayacak yeni sezon ürünleri arasında; kadın ve erkekler için siyah ve gri renklerin hâkim olduğu, ince bağcık ve dikiş detaylarının yer aldığı modeller göze çarpıyor. Kalın tabanlı spor ayakkabı modelleri de ilkbaharın bol yağışlı günlerinde her türlü spor aktivitesi ve yürüyüşlerde sağlam adımlarınıza eşlik ediyor.

In Street İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki cırt cırtlı ve desenli modeller, çocukların enerjisini ikiye katlıyor. Beyaz rengin sade ve havalı duruşuna renkli küçük motiflerin eşlik ettiği çocuk koleksiyonu, miniklere özel spor ayakkabı modasına yön verirken her adımlarına da konfor katıyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabıları bir arada bulabileceğiniz In Street mağazalarında; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street koleksiyonlarını daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL