• Geri dön

  • 2.203 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Sezonun olmazsa olmazı botlar, FLO’nun birbirinden farklı model ve renk alternatifleri ile karşımıza çıkıyor. Yağmurlu ve karlı havalarda özgürce hareket etme imkânı sunan botlar, birbirinden farklı model ve renklerle kadın, erkek ve çocuklar için koleksiyondaki yerini aldı.

Zorlu kış şartlarının en güzel tamamlayıcısı olan outdoor modellerin öne çıktığı FLO Bot Koleksiyonu’na, kadınların her stiline uyum sağlayan siyah ve gri renklerin ağırlıkta olduğu kalın tabanlı modeller damgasını vuruyor. Günlük kıyafetlere ve spor kombinlere eşlik edebilecek bot modelleri, su geçirmez yapısı ve hafif tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Estetik ve sağlam tasarımların yer aldığı erkek koleksiyonunda ise bağcıklı ve ince dokunuşlarla stil kazandırılmış siyah outdoor modeller yer alıyor. Klasik ve spor pantolonlarla kombinlenebilecek bot modelleri günlük kullanıma konfor katıyor. Dişli taban yapısı sayesinde üstün bir yer tutuşu sağlayan ve kayma riskini en aza indiren bot modelleri birbirinden güzel tasarımlarıyla da göz dolduruyor.

FLO’nun bot koleksiyonunda çocuklar da unutulmuyor. Çocuk bot modelleri su geçirmez hafif tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Küçükleri zorlu kış şartlarından en rahat şekilde koruyacak modellerde mor, pembe, mavi, lacivert ve siyah renkler dikkat çekiyor.

FLO’nun 2020-2021 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden sağlam ve şık modelleri görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL