• Geri dön

  • 2.020 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Her tarza ve her ihtiyaca yanıt veren ayakkabı modelleriyle benzersiz bir deneyim sunan Dockers by Gerli’nin birbirinden şık ve rahat ayakkabı modelleriyle Babalar Günü’nü güzel bir hediyeyle karşılayabilirsiniz!

FLO mağazaları ve www.flo.com.tr ’den kolaylıkla ulaşabileceğiniz Dockers by Gerli’nin deri, süet ve keten ayakkabı modelleri hem hediye arayışındakilere hem de babalar günü kombinlerine şık bir dokunuş yapacak!

Güçlü tasarımları ve etkileyici görünümleriyle ön plana çıkan Dockers by Gerli ayakkabıları; yumuşak ve sağlam taban yapıları, bej, siyah, füme ve gri gibi zamansız renkleri ile Babalar Günü’nde de favoriler arasında yer alacak.

Kanvas, keten ve takım elbiselerle kombinlenebilen çeşit çeşit modeller stil sahibi erkeklerin cool görünümünü tamamlarken, babasına ya da babası kadar sevdiklerine özel bir hediye almak isteyenler için de en güzel alternatiflerden birini oluşturuyor.

Siz de Dockers by Gerli’nin Babalar Günü’ne özel ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL