• Geri dön

  • 548 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Yılın en sevilen zamanı yaklaşırken, yılbaşı gecesi için de planlar yapılmaya başlandı. FLO, tekstil, ayakkabı, çanta ve birçok model alternatifleriyle bu yılbaşında da kadın, erkek ve çocukların kombinlerine renk katacak.

Yılın en sevdiğimiz zamanı geldi çattı! Bu yılbaşında, hem evde hem de dışarıda yapacağınız kutlamalarda, sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz farklı hediye alternatifleriyle unutulmaz anlar yaşayın!

Kadınların yeni yıl heyecanına uyumla eşlik eden FLO; bot, sneaker, ve birbirinden rahat tekstil modelleriyle yılbaşı kombinlerine konfor katıyor. Topuklu ayakkabı modelleri şık kombinlerin tamamlayıcısı olurken, sneakerlar ise sportif kombinlerin en iyi eşlikçisi oluyor. FLO tekstil koleksiyonunda yer alan tayt ve sweatshirt modelleri ise yılbaşını sportif geçirmek isteyenler için harika bir seçenek olarak sunuluyor. Kadınların kombinlerinin en dinamik eşlikçisi olan çanta modelleri ise şık görünümünün yanı sıra geniş iş hacmi sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor.

Erkeklerin takım elbise şıklığına eşlik edecek klasik modeller siyah rengin hakimiyetindeyken, sportif tarzdan vazgeçemeyenler için ise kalın tabanlı sneakerlar en havalı alternatif oluyor. Kalın taban ve bağcık detayları ayakkabılara ayrı bir hava katarak şıklığı ve konforu aynı anda hissettiriyor. Bu yılbaşında sportif tarzdan vazgeçemeyen beyler için birbirinden rahat sweatshirt ve mont modelleri ise tekstil koleksiyonunda yer alıyor.

FLO’da yeni yıla yepyeni bir ayakkabıyla girmek isteyen çocuklar için de seçenek çok!
Lila, lacivert, bordo ve pudra renkleriyle öne çıkan bot ve sneaker modellerini cıvıl cıvıl taban ve kürk detayları süslüyor. Çocukların ev kombinlerini tamamlayacak aynı zamanda da harika bir yeni yıl hediyesi olacak panduflar ise kaymaz taban özelliğiyle evde konforlu adımlar sunuyor. Miniklerin enerjileriyle uyum yakalayacak birçok model alternatifi FLO’da sizleri bekliyor!

FLO’nun Yılbaşı Koleksiyonu’nu yakından görmek için FLO mağazalarını ziyaret edebilir veya www.flo.com.tr’ye tıklayarak alışveriş yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL