• Geri dön

  • 2.160 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Eğlenceli ayakkabı ve çanta modelleri ile çocukların ve gençlerin okul hayatına renk katan Kinetix, her yıl olduğu gibi bu yıl da okul alışverişi coşkusuna eşlik ediyor. Birbirinden rahat modelleriyle konforu adımlara taşıyan Kinetix, çocukların ve gençlerin gözdesi oluyor!

Her yaş ve tarza hitap eden Kinetix, cazip fiyat avantajları ile ebeveynlerin; renkli ve eğlenceli tasarımlarıyla da çocukların ve gençlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Çocuklara özel tasarlanan eğlenceli ayakkabı modelleri ile sayısız seçeneği bünyesinde barındıran Kinetix, yeni okul sezonunda öğrencilere çeşit çeşit ayakkabı alternatifleri sunuyor.

Tüm çocukları sportif seçeneklerle sevindiren Kinetix; okul kombinlerinden, hafta sonu aktivitelerine kadar günlük kullanıma eşlik edecek pek çok alternatifi çocukların beğenisine sunuyor. Hâkî, siyah, bej, lacivert ve mürdüm renkleriyle öne çıkan koleksiyon, okul kıyafetlerine sportif şıklık katıyor. Cırt cırtlı, deri ve rugan alternatifli ayakkabılar göz dolduruyor.

Kinetix çanta koleksiyonu, kolay taşınabilir özelliği ve iç hacim genişliğiyle okul gereçlerini toplayarak öğrencilere avantaj sağlıyor. Siyah ve lacivert çanta alternatifleri okul kıyafetleriyle harika bir uyum yakalıyor.

Kinetix genç öğrencileri de unutmuyor!
Kinetix’in lise, üniversite çağındaki gençler için tasarladığı bej, gri, siyah ve beyaz sneaker’ları okulda adımlara hareket katıyor. Kampüste, okul bahçesinde, yürüyüşlerde ve daha birçok alanda gençlerin vazgeçilmezi olan sneaker’lar Kinetix farkı ile dikkatleri üzerine topluyor.

Kinetix’in 2021-2022 Sonbahar/Kış Çocuk ve Genç Koleksiyonu’nu tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL