• Geri dön

  • 2.135 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Her tarza ve her ihtiyaca yanıt veren ayakkabı modelleriyle benzersiz bir deneyim sunan Dockers by Gerli erkek sneaker modelleri, sportif ve doğal şıklığın vazgeçilmezi olacak! FLO mağazalarından ve flo.com.tr’den kolaylıkla ulaşabileceğiniz Dockers by Gerli’nin iddialı sneaker modelleri, erkek modasına sıra dışı bir dokunuş yapacak!

Güçlü tasarımları ve etkileyici görünümleriyle ön plana çıkan sneakerlar; spor aktivitelerinde, doğa keşiflerinde tercih edilebileceği gibi konforlu yapıları sayesinde günlük giyimin de vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Dockers by Gerli sneakerları, sağlam tabanları, yumuşak bilek kısımları sayesinde en dinamik aktivitelerde dahi konforu ikiye katlıyor. Jean, kanvas, keten hatta takımlar elbiselerle de kusursuz uyum sağlayan modeller, stil sahibi erkeklerin cool görünümünü tamamlıyor.

Siyah, lacivert, beyaz, gri ve hâkî gibi klasik renklerde tasarlanan Dockers by Gerli sneaker modelleri, dikkat çekici detayları sayesinde günlük kombinlere iddialı bir dokunuş yapıyor.

Siz de Dockers by Gerli’nin erkek sneaker modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL