• Geri dön

  • 2.127 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kış mevsimi alışveriş tercihlerimizi yaparken en çok kararsız kaldığımız dönemlerden biri. Özellikle yaptığımız kombinleri tamamlayacak ayakkabıları bulmakta çoğu zaman zorlanıyoruz. Hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlara imza atan Nine West, farklı tarz ve kombinlerinize uyacak ayakkabılarla sizi buluşturmak için 1-3 Kasım tarihleri arasında “%30 İndirim Kampanyası” başlattı. Birbirinden göz alıcı modellerin yer aldığı ninewest.com.tr’de erken kasım indirimini kaçırmayın!

Sonbaharı arkamızda bırakırken yılın en soğuk günleri de yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Kış aylarının vazgeçilmez sorusu ise hepimizi dolaplarımızda bekliyor: Hem sıcak tutacak kıyafetler giyip hem de nasıl şık olacağım? Nine West ile kış aylarında kendinizi sıcak tutacak kombinleri zarif ve tarzınıza uygun ayakkabı alternatifleri ile tamamlayarak, kusursuz şıklığı yakalayabilirsiniz.

Tarzına özen gösteren kadınların kombinlerinin tamamlayıcısı her zaman zarif ve trend ayakkabılar oluyor. Kasım ayını indirimlerle karşılayan Nine West, modern ve göz dolduran birçok model alternatifi sunuyor. 1-3 Kasım tarihleri arasında sitede uygulanan ‘%30 İndirim Kampanyası’, en uygun ve birbirinden modern modelleri ayakkabı tutkunu kadınlara sunuyor. Sneaker’dan bota, çizmeden babete kadar geniş ürün yelpazesi bulunan koleksiyonla kadınlar kış kombinlerini kusursuzca tamamlayacak.

Nine West’in tüm koleksiyonlarını incelemek ve şıklıkta bir adım önde olmak için ninewest.com.tr ve flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL