• Geri dön

  • 1.964 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Şehir şıklığının öncüsü Dockers by Gerli, modern detaylarla harmanladığı Kış Koleksiyonu ile tarz sahibi beylere konforlu casual modeller sunuyor. Hem günlük hayatta hem de özel davetlerde kombinlerin tamamlayıcısı birçok model alternatifi Dockers by Gerli’de!

Kalite ve konforu, eşsiz yürüyüş deneyimiyle birleştiren Dockers by Gerli kış aylarında da şehirli adımların en tarz eşlikçisi oluyor. Sade ve şık tasarımlarıyla, ince işçiliğin buluştuğu casual modeller zorlu hava koşullarında da şehrin ritmine uyum sağlıyor.

Kış aylarının vazgeçilmezi süet ve klasik deri modeller; siyah, lacivert, hâkî, camel, bej renkleriyle öne çıkarken farklı taban detayları ve bağcık detaylarıyla bütünleşiyor. Takım elbise, jean, gömlek, ceket ve daha birçok kombinin tamamlayıcısı olacak modeller dikkatleri adımlara çekiyor. Günlük hayatta, özel davetlerde, ofise giderken ve hayatın birçok alanında konforuyla göz dolduran casual modeller Dockers by Gerli’de sizleri bekliyor!

Dockers by Gerli’nin Kış Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL