• Geri dön

  • 1.863 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Günün her anına ve her stile uyumlu Kinetix Tekstil Koleksiyonu, tarzına özen gösteren kadınlara ve erkeklere birbirinden cool eşofman takımı alternatifleri sunuyor. Serin sonbahar günlerinde maksimum rahatlık sunan modeller, bol ve fit kesimleriyle spor şıklığa eşlik ediyor!

Günlük rutininde hareketli yaşama odaklanan, rahatından ödün vermek istemeyen kadınların ve erkeklerin gardıroplarından eksik etmediği sportif parçalar Kinetix Tekstil Koleksiyonu’nda kaliteli model alternatifleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Yumuşacık yapısıyla hareket özgürlüğü sağlayan Kinetix eşofman takımları; siyah, lacivert, pembe ve lila renkleriyle enerjik bir görünüm yaratıyor. Kapüşonlu ve fermuarlı sweatler sıcak tutan kumaşlarıyla soğuk havalara meydan okurken, tasarım detaylarıyla da kullanım kolaylığı sağlıyor. Hayatın her anına eşlik eden spor giyim stili ile bütünleşen Kinetix eşofman takımları hafta sonu yürüyüşlerinde, doğa sporlarında ve daha birçok alanda konfor sunuyor. Spor şıklığı ve rahatlığı buluşturan Kinetix’in tekstil koleksiyonuna bakmadan bahar alışverişinizi tamamlamayın!

Kinetix Tekstil Koleksiyonu’nu tüm In Street ve FLO mağazalarında aynı zamanda www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr ‘de bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL