• Geri dön

  • 2.170 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kışın zorlu hava şartlarında hayatı kolaylaştıran kar botları Lumberjack farkıyla sezona damgasını vuruyor. Karlı yollarda daha güvenli ve daha konforlu adımlar atmanızı sağlayan Lumberjack kar botları, farklı renk ve tasarımlara sahip çok sayıda alternatif yer alıyor.

Soğuk ve karlı günlerde bile şık ve özgün bir görünüm sunan kadın kar botu modelleri, outdoor modasının izlerini taşıyor. Konforlu ve güvenli olmasıyla birlikte kot pantolon, Jean ve taytlarla kombinleyerek iddialı görünümü tamamlayacak Lumberjack kadın kar botu modellerinde gri renk üzerinde ince bağcıklar dikkat çekiyor. İçi polarlı modeller ise sıcacık bir kullanım vadediyor.

Lumberjack kar botlarının erkek tasarımlarında ise klasik outdoor çizgisi korunuyor. Gri renklerin ön plana çıktığı modeller spor, gündelik ve klasik kombinlerin tamamına uyum sağlıyor.

Birbirinden hareketli tasarımlarla çocuklara özgü modellere de yer verilen Lumberjack kar botları, miniklerin ayaklarını sudan korurken, fonksiyonla estetiği de birleştiriyor. Lacivert, mor, pembe gibi renklerin öne çıktığı çocuklara özel modellerde ince bağcıklar ve renkli dikiş detayları dikkat çekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL