• Geri dön

  • 1.494 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Nike, Adidas, Puma, Lumberjack, Reebok ve Vans gibi dünyaca ünlü markaların en sevilen modelleri IN STREET Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda öne çıkıyor. High sneaker modellerinden kalın tabanlı modellere kadar uzanan koleksiyon kadın, erkek ve çocukların kombinlerinin en tarz tamamlayıcısı olacak!

Global markaların her ana ve her koşula uyum sağlayan zamansız sneakerları, farklı renk ve model alternatifleriyle IN STREET’te yer alıyor.

Günlük yaşamda, kamp tatillerinde, ofise giderken ve doğa yürüyüşlerinde sıklıkla tercih edilen IN STREET sneakerlarına; siyah, beyaz, mavi, bej ve yeşil renkleri hâkim. Renkli şeritleri ve kalın taban detaylarıyla süslenen modeller, tarz görünümleriyle dikkatleri adımlara çekiyor. Global markaların sokağın tarzını yansıtan modelleri, sonbahar ve kış kombinlerinize konforuyla eşlik etmeyi bekliyor!

Size uygun birçok modeli ve ürün seçeneğini bulabileceğiniz IN STREET’te; Reebok, Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Vans, Lotto, Puma, Eastpak, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor.

IN STREET’in sneaker modellerini daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL