• Geri dön

  • 2.201 Görüntülenme

  • 508 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünya trendlerini cazip fiyat avantajıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü birbirinden şık ayakkabı, bot ve sneaker alternatifleriyle süslüyor. Sevgililer Günü’nde de zamansız parçalarıyla ideal hediye alternatifleri sunan Butigo, rahatlığın ve şıklığın öncüsü oluyor.

Yılın en sevgi dolu zamanı yaklaşıyor. Bugün için özel günler planlanırken bir yandan hediye arayışları da başladı! Kadınların en şık aksesuarı olan ayakkabılar, Butigo koleksiyonunda yer alan modellerle Sevgililer Günü’nde şıklığı arayan kadınların en güzel kombinlerine zarafeti ile eşlik edecek. Feminenliğin temsilcisi stilettolar her sezon gardıropların vazgeçilmez parçası oluyor. Her kombin ile uyumlu siyah rengiyle Butigo stilettoları, toka detayları, kısa ve uzun topuk alternatifleriyle dikkatleri adımlarınıza çekiyor. Postal ve topuklu bot modelleri ise deri ve rugan seçenekleriyle günün her saati şıklığınızı kusursuzca tamamlıyor.

Sneakerların rahatlığındanvazgeçemeyenler için koleksiyonda yer alan birbirinden trend sneaker modelleri stilinize özgün bir dokunuş sağlıyor. Sevgililer günü için harika bir hediye alternatifi olan pelüş ev terlikleri, ev kombinleri ile harmanlanarak ayakları sıcacık tutuyor. Günün her saatinde ve her yerde, tarzınızdan ödün vermeden, ulaşılabilir fiyatlarla şıklığa kavuşmanızı sağlayan Butigo, Sevgililer Günü’nde şıklığınıza şıklık katacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL