• Geri dön

  • 435 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO Mont Koleksiyonu’yla kaliteli parçaları son moda stillerle buluşturuyor! Dünyaca ünlü markaların yer aldığı mont koleksiyonu; renkleri ve sıcak tutan yapılarıyla kadınların ve erkeklerin radarına takılacak!

Kış mevsiminin gözdesi olan FLO Mont Koleksiyonu, rahat ve yumuşacık modelleriyle en çok tercih ettiğiniz seçenek olmaya aday!

Ayakkabıda olduğu gibi dış giyimde de tarzından ödün vermek istemeyen kadınlar için tasarlanan montlar; şişme ve peluş modelleriyle dikkat çekiyor. Nefes alabilen esnek ve sağlam kumaşlardan üretilen montlar, soğuk geçirmeyen yapısıyla da kış mevsimine sıcaklık katıyor. Doğa yürüyüşlerinde, ofise giderken, hafta sonu aktivitelerinde ve hayatın birçok alanında tercih edilen montlar, zevkli ve trend görünümleri ile de kadınların vazgeçilmezi oluyor. Bel hizasındaki modellerin öne çıktığı erkek mont koleksiyonu ise siyah ve gri gibi her kombinle uyum yakalayacak renklerin hakimiyetinde. Kapüşonlu ve düz kesim mont alternatifleri spor ve günlük kombinlere şık bir dokunuş yapıyor. Trendler ile uyum yakalayan birbirinden şık ve rahat mont alternatifleri FLO’da sizleri bekliyor!

FLO’nun Mont Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL