• Geri dön

  • 671 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET, “%50’ye varan İndirim” kampanyasıyla 20-27 Kasım tarihleri arasında alışveriş şöleni yaşatacak! Outdoor ayakkabıdan bot ve sneakerlara, en trend aksesuarlardan tekstil ürünlerine kadar birçok kategoride geçerli olacak efsane fırsatlar IN STREET mağazalarında ve instreet.com.tr’de sizleri bekliyor!

IN STREET, 20–27 Kasım tarihleri arasında mağazalarında ve instreet.com.tr’de başlatacağı kampanya ile global markaların en trend ürünlerini %50’ye varan efsane indirimlerle sunuyor. Kadın, erkek ve çocukların tarzını yansıtacak ve her anına konfor katacak modeller efsane indirimlerle sizleri bekliyor!

Tüm kombinlerinizin en tarz parçası olacak birçok ürünü bir arada bulabileceğiniz
IN STREET’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor.

Birçok kategoride geçerli olacak %50’ye varan indirim fırsatlarını kaçırmamak için IN STREET mağazalarına uğrayabilir veya hemen www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL