• Geri dön

  • 1.420 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Babaların Tarzlarına Ayak Uyduran Hediye Seçenekleri FLO’da!

Babalar Günü’nde hediye arayışında olanlar; en trend ayakkabı modellerinin yanı sıra kemer, çanta, cüzdan gibi aksesuar ve yumuşacık tekstil koleksiyonu ile aradığı hediyeyi FLO’da bulacak!

Yılın son trendlerini modern ve güçlü dokunuşlarla koleksiyonuna taşıyan FLO, Casual, klasik, spor gibi farklı tarzdaki babalara hitap edecek ayakkabıları ile Babalar Günü için benzersiz hediye önerileri sunuyor.

FLO’nun adımlara konfor katacak geniş ayakkabı koleksiyonu babanızın her anına eşlik edecek; siyah, beyaz ve gri renkleriyle tüm kombinlerine uyum sağlayacak. Koleksiyonda yer alan klasik ayakkabı modelleri, keten pantolon, gömlek, ceket ve daha birçok kombinin eşlikçisi olacak. Sneakerdan vazgeçemeyen babaları sevindirecek modeller ise hafta sonu yürüyüşleri, doğa sporları, günlük hayat ve daha birçok alanda görünümlere tarz katacak.

FLO’da Babanızın zevkine ve yaşına uygun en güzel hediyeyi bulabileceğiniz geniş koleksiyon, şıklığı kadar rahatlığıyla da adından söz ettiriyor. Yumuşacık tekstil koleksiyonunda yer alan tişört, yağmurluk, eşofman ve şort alternatifleri ise spor giyimden vazgeçemeyen babaların gözdesi olmaya aday.

FLO, birbirinden şık ve kullanışlı kemer ve cüzdan Babalar Günü’nde hediye alternatiflerini genişletiyor. Hem sportif hem de klasik modeller, siyah, kahverengi, gri renkleri ve trend stilleri ile dikkat çekiyor.

FLO’nun Babalar Günü Koleksiyonu’nu görebilmek ve babanıza en uygun hediyeyi seçebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL