• Geri dön

  • 2.147 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü spor markalarının en yeni ve uygun fiyatlı ürünlerini bir arada sunan In Street, %50’ye varan indirim kampanyasını başlattı. Kış aylarında spor giyimden vazgeçemeyen küçük büyük herkese uygun birçok alternatifi tüketiciyle buluşturan In Street, sezon alışverişini Kasım ayına özel indirimle daha da keyifli hale getiriyor.

Moda dünyasında yeri hiç sarsılmayan sneakerlar, kışın vazgeçilmezi botlar, içinizi ısıtacak giyim ürünleri ve kombinlerinizin tamamlayıcıları aksesuarlar kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. In Street, birbirinden zevkli tasarımları ve kullanışlı yapılarıyla dikkat çeken ürünlerini 7 Kasım tarihine kadar geçerli olan %50’ye varan kampanyasıyla sunuyor. Tabanlarda ve bağcıklarda renkli detayların ön plana çıktığı modellerden, kalın tabanlılara kadar pek çok çeşit sneaker ile tekstil ve aksesuar ürünleri kış döneminde tarzından vazgeçmek istemeyenlerin her adımına konfor katıyor!

Instreet.comtr’de kış fırsatları!
Kış aylarında hem kalın giyinmek hem de şık kalmak zaman zaman zorlayıcı olabiliyor. Spor ve rahat kombinler bu sezon da trendler arasındaki yerini koruyor. Tarzınıza uygun doğru tercihler ile bu uyumu yakalamak hiç de zor değil. Alışverişlerini online olarak yapmayı tercih edenlere özel düzenlenen kampanya ile alışveriş ve moda tutkunları, instreet.com.tr’den ‘seçili ürünlerde sepette %20 indirim’ kampanyasından yararlanıyor.

Her yaşa ve tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabıları, giyim ve aksesuar ürünlerini bir arada bulabileceğiniz In Street’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street koleksiyonlarını daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL