• Geri dön

  • 2.133 Görüntülenme

  • 508 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO’nun farklı renk detaylarıyla harmanladığı Outdoor Çocuk Koleksiyonu, miniklerin ister şehirde ister doğada rahat ve güvenilir adımlar atmasını sağlıyor.

Soğuk kış günlerinde miniklerin ayaklarını sıcacık tutacak outdoor ayakkabılar, birbirinden farklı ve eğlenceli tasarımlarıyla da göz dolduruyor.

Hayatın her alanına ayak uyduran FLO, outdoor koleksiyonuyla büyüklerin olduğu kadar miniklerin de beğenisini kazanıyor. Kış mevsiminin vazgeçilmezi olan outdoor modeller, çocukların ayaklarını sıcacık tutarken rahat ve güvenli adımlar atmalarını sağlıyor.

Lacivert, hâkî, hardal, gri, siyah ve kahverengi gibi sezonun klasik renkleri koleksiyonda öne çıkıyor. FLO’nun çocuk outdoor koleksiyonu, kauçuk yapılarıyla su geçirmezken dişli taban özelliği sayesinde de kaymayı engelleyerek yürüme kolaylığı sağlıyor. Minikler parkta oynarken, okula giderken, doğa yürüyüşü yaparken ve daha birçok alanda outdoor modeller sayesinde konforu ve şıklığı aynı anda yaşıyor. Çocukların jean, kazak, eşofman takımı, tayt, sweat ve daha birçok kombini ile uyum yakalayacak modeller FLO’da sizleri bekliyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo ve Dockers By Gerli gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir; www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL