• Geri dön

  • 2.050 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


In Street; karlı, yağışlı ve soğuk geçen kış sezonunda sona yaklaşırken, sezon bitmeden eksiklerini tamamlamak, gardıroplarını yenilemek isteyenlere özel “Son İndirim” kampanyası ile yüzde 50’ye varan indirim avantajı sunuyor. Her tarza her yaşa hitap eden çok sayıda outdoor bot, mont, spor ayakkabı, kar botları ve spor giyim ürünlerini sezon bitmeden, en uygun fiyatlarla almak için acele edin!

Karlı havalarda sağlam ve güçlü adımların eşlikçisi kar botları hem günlük yaşamda hem de doğa yürüyüşlerinde sıklıkla tercih edilen su geçirmez outdoor botlar, her sezonun vazgeçilmezi spor ayakkabılar ve spor giyim modellerinin öne çıktığı In Street’in “Son İndirim” kampanyasında, kadın, erkek ve çocuklara özel çok sayıda seçenek yer alıyor.

In Street mağazalarında; Adidas, Nike, Lumberjack, Kinetix, Dockers by Gerli, Puma, Reebok, Skechers ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street koleksiyonlarını daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL