• Geri dön

  • 2.003 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Müşterilerine en iyi kaliteyi uygun fiyatlara sunan Polaris, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz bayramı birbirinden şık ve rahat ayakkabılar ile süslüyor. Kadın, erkek ve çocukların bayram heyecanına ortak olacak modeller Polaris’te sizleri bekliyor!

Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan Polaris, bayramı avantajlı fiyatlarla karşılarken büyükten küçüğe her yaşa ve her tarza hitap eden ayakkabılarıyla kombinlerin vazgeçilmez parçası oluyor.

Polaris’in kadın koleksiyonunda; trendlere uyum sağlayan dolgu topuklu terlik ve sandalet modelleri yer alıyor. Yaz aylarının enerjisini yansıtan pudra, siyah, beyaz, mavi,bej, ve pembe gibi favori renkleri toka ve renk geçişleri süslüyor.

Polaris’in hem klasik hem de sportif tarzlara hitap eden erkek koleksiyonunda siyah, kahverengi, taba, bej ve hâkî renkleri öne çıkıyor. Sneaker, loafer ve klasik modelleriyle göz dolduran koleksiyon, beylerin pantolon, gömlek, şort, tişört ve daha birçok kombinini konfor ile tamamlıyor.

Polaris, çocuk koleksiyonuyla ise bayramı eğlenceli tasarımlarla karşılıyor. Çocukların hayal dünyası kadar cıvıl cıvıl ve rengârenk birbirinden sevimli ayakkabılar Polaris’te çocukları bekliyor. Polaris’in çocuk koleksiyonu spor ayakkabılar, babetler ve daha birçok alternatifle miniklerin yüzlerini gülümsetiyor.

Polaris’in Bayram Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek ve bayram alışverişinizi en keyifli şekilde yapmak için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL