• Geri dön

  • 351 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Havaların soğuduğu kış mevsiminde, evde ayaklarınızı sıcacık tutacak aynı zamanda trend görünümüyle göz dolduracak Polaris’in Ev Grubu Koleksiyonu’nda yer alan panduf modelleri kadın, erkek ve çocukların favorisi olacak!

Evde geçen zamana konfor ve sıcaklık katacak Polaris Panduf Koleksiyonu kadın, erkek ve çocuklar için birçok model alternatifi sunuyor.

Hem desenli hem de düz seçenekleri ile içinizi ısıtacak hayvan figürlü peluş modellerden sade kumaş modellere kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle Polaris ev grubu koleksiyonu, siyah, beyaz, pembe, hardal, gri, bordo, kahverengi, pudra ve gri renkleriyle öne çıkıyor. Bileğe uzanan boğazlı ve yumuşacık tabanlı kısa panduflar kadın, erkek ve çocukların evde geçirdiği her dakikaya konfor ve şıklık katıyor! Kaymaz taban özelliğiyle adımların güvenle atılmasını sağlarken görünümüyle de ev kombinlerinin en trend parçası oluyor.

Polaris’in Panduf Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ya da www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL