• Geri dön

  • 2.129 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dört mevsim şıklığı konforla buluşturan Lumberjack, kadın, erkek ve çocukların tarzları ile uyum sağlayacak modeller ile bayramı karşılıyor!

Dünya trendlerini konforla birleştiren Lumberjack, her yaşa ve zevke hitap eden modelleriyle bayramda da kadın, erkek ve çocukların favori modellerini sunmaya devam ediyor!

Sneaker ve sandalet modelleriyle tarz bir koleksiyon yaratan Lumberjack, sağlam ve fonksiyonel ayakkabılarıyla bayram kombinlerine enerji katıyor. Kadınlar için siyah, beyaz, bej ve gri renkleriyle öne çıkan sneaker ve sandalet modellerini dikkat çekici dikiş, bağcık ve renk detayları süslüyor. Elbiseler, etekler, jeanler, gömlekler ve tişörtler ile rahatlıkla kombinlenebilen ayakkabılar, bayram kombinlerine rahatlık katıyor!

Erkekler için ise tüm kombinler ile uyumlu siyah, beyaz renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı modeller arasında günün her anına eşlik edecek rahat ve kullanışlı sneakerlar yer alıyor. Taban detaylarının yer aldığı modeller sportif kombinlerin vazgeçilmezi oluyor.

Lumberjack, miniklerin de bayram kombinlerine en dinamik şekilde eşlik ediyor. Siyah, beyaz ve pudra renkteki sneaker ve sandaletler renkli şerit ve cırt cırt detaylarıyla harmanlanarak çocukların bayram kombinlerine renk katıyor. Elbise, şort, etek, pantolon ve miniklerin daha birçok kombini ile uyum sağlayacak modeller Lumberjack’te ebeveynleri bekliyor!

Lumberjack’in oldukça zengin Yeni Sezon Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL